GUY HELP

THERE`S THIS BOY THAT I REALLY LOVE AND EVERYONE KNOWS IT EVEN HIM!!! NOW THAT HE KNOWS HE DONT TALKS TO ME AND IGNORES ME EVERYTIME. BEFORE WE TALED ABOUT OUR LIFE AND EVERYTHING SO I JUST GAVE UP AND TOLD HIM STRAIGHT UP THAT I LOVED HIM(HE KNEW BY OTHER PEOPLE) AND JUST TOLED HIM FOR THINGS TO BE LIKE THEY WERE CUZ I MISSED TALKING TO HIM EVENTHOUGH I LIKED HIM SO HE SAID OK. NO EVERYTIME AT A PARTY HE ALWAYS FLIRTS W/ GURLZ & I JUST TRY TO IGNORE CUZ I`M TRING TO FORGRT HIM!!! I D/ LIKE FLIRTING IN FRONT OF HIM OR SUM.1 ELSE CUZ HE GIVES ME THIS LOOK LIKE WUT EVA!! NOW EVENTHOUGH I TOLD HIM TO STAY close FRIENDZ ITS STILL DIFFERENTTHEN I KEEP ON TURNING OUT GUYS TTHAT ASK ME OUT BECUZ I ALWAYS THINK OF HIM!!! WUT DO I DO help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted by Miriam; updated 06/13/05

Reply

Gurl all i can tell u is 2 4get him! hes not worth it if he cant c u!!! wat did he say when u told him that u loved him? just try 2 4get him and go on w/. Ure life! theres more guys out there...BELIEVE ME!
Posted by Minnie; updated 06/13/05

Reply

Thanx now tat u mention it i`m going to forget him little by little thanx minnie!!!
Posted by Miriam; updated 06/17/05

Reply

Ure welcome gurl! any time!
Posted by Minnie; updated 06/17/05

Reply

So wuts ^ w/ u... ......u can write to me @ qt_mexican@yahoo.com i would like to get to know a person like u so when i need advice!!!!
Posted by Miriam; updated 06/17/05

Reply

U no wat i would really like 2 get 2 no u 2! email me here MMendoza25r@aol.com im not sure if i can use my other email address yet?
Posted by Minnie; updated 06/17/05